URANG NGALAMI DINA MAUTAN SADAYANA.

Di dieu di House of Play kami ngahususkeun kana desain, pembuatan sareng pamasangan produk luang anu dipasihkeun, mimitian ti tempat kaulinan jero rohangan, alat-alat muter lemes, alat indrawi ka taman trampolin sareng naon waé anu aya hubunganana sareng maén!

Puter mangrupikeun unsur penting pikeun kamekaran budak sareng nyumbang kana paningkatan tonggong penting sapertos nyaring kaparigelan motor, kagancangan, fungsi kognitif, sareng ngamajukeun kaséhatan méntal sareng fisik anu séhat. Salajengna, taun-taun ayeuna nunjukkeun pentingna ngembangkeun tempat anu jero kulawarga, sabab éta tempat kami dirancang pikeun nyumponan kabutuhan sakumna kulawarga sahingga palanggan anjeun tiasa nyéépkeun waktos luang anu berharga, babarengan salaku kulawarga.

Upami anjeun milari ahli, produsén pakakas ulin komérsial kalayan langkung ti 25 taun pangalaman pikeun ngabantosan anjeun ngembangkeun tempat kaulinan jero rohangan anu suksés, tempat maén lemes, taman trampolin, lingkungan indrawi, parkour atanapi pendekar ninja tangtosna teras kontak tim kami ayeuna!

Tingali rentang produk kami anu lengkep

tingali jangkauan lengkep

Pilarian terang langkung seueur ngeunaan kumaha urang tiasa ngabantosan anjeun pikeun proyék anjeun

House of Play ahli dina sagala hal maén! Kalayan pangalaman ampir 30 taun urang bakal damel babarengan anjeun ngembangkeun proyek anjeun tina konsép dugi ka réngsé sareng sajabina. Kanggo inpormasi lengkep, punten pilih hiji jinis proyék anu anjeun milari ngembangkeun di handap. 

Hoyong ningali deui?

Kami parantos ngararancang sareng masang tempat 1000 urang salami mangtaun-taun, ti buruan lemes, tempat kaulinan di jero rohangan, alat-alat ulin luar, sareng daérah indrawi sareng hoyong bagikeun pilihan desain kami sareng anjeun, janten parios portopolio kami!

tingali portopolio kami

tingali kana jasa anu kami nyayogikeun pikeun ngabantosan anjeun ngembangkeun tempat luang anu ikonik

House of Play henteu langkung ti ngan ukur produsén ngarah Inggris alat-alat muter lemes, tempat kaulinan jero rohangan, alat indrawi jeung tempat kaulinan luar, mang kami unik sabab urang duaan ngagaduhan sareng ngoperasikeun tempat kaulinan jero rohangan sareng taman trampolin anu populér pisan! Salaku duanana operator sareng pabrikan, urang ningali hal anu béda pikeun anu sanés anu ngamungkinkeun urang nyayogikeun naséhat ahli khusus sareng jasa pangrojong pikeun ngabantosan anjeun unggal jalan, sareng GRATIS gratis!