KAMI NGALAMI MAIN KABEH.

Ing House of Play, kita duwe spesialisasi ing desain, pabrik lan nginstal produk luang sing wis dipesan, wiwit saka papan dolanan njero ruangan, peralatan dolanan alus, peralatan indrawi kanggo taman trampolin lan liya-liyane sing ana gandhengane!

Dolanan minangka elemen penting pangembangan bocah lan nyumbang kanggo ningkatake tonggak penting kayata nyempurnakake katrampilan motor, ketangkasan, fungsi kognitif, lan ningkatake kesejahteraan mental lan fisik sing sehat. Salajengipun, taun-taun pungkasan nuduhake pentinge nggawe papan sing nyakup kulawarga, mula papan iki dirancang kanggo nyukupi kabutuhane kulawarga saengga para pelanggan bisa nggunakake wektu luang sing penting, bebarengan karo kulawarga.

Yen sampeyan nggoleki ahli, produsen peralatan dolanan komersial kanthi pengalaman luwih saka 25 taun kanggo mbantu sampeyan ngembangake papan dolanan ing njero ruangan sing sukses, papan dolanan alus, taman trampolin, lingkungan sensorik, parkour utawa prajurit ninja, banjur hubungi tim saiki

Deleng sawetara produk lengkap

ndeleng sawetara

Sinau luwih lengkap babagan cara mbantu sampeyan proyek sampeyan

House of Play ahli ing kabeh game! Kanthi pengalaman saklawasé 30 taun, kita bakal makarya bebarengan karo sampeyan kanggo nggawe proyek wiwit konsep nganti rampung lan liya-liyane. Kanggo informasi luwih lengkap, pilih jinis proyek sing pengin dikembangake ing ngisor iki. 

Pengin ndeleng liyane?

Kita wis ngrancang lan nginstal 1000 papan ing pirang-pirang taun, wiwit dolanan alus, papan dolanan njero ruangan, peralatan dolanan ruangan, lan area sensorik lan pengin nuduhake pilihan desain karo sampeyan, mula priksa portofolio!

ndeleng portofolio

priksa layanan sing diwenehake kanggo mbantu sampeyan ngembangake papan lenggah sing apik

House of Play luwih saka mung pabrikan utama ing Inggris peralatan dolanan alus, papan dolanan njero ruangan, peralatan indrawi lan papan dolanan njobo, pancen kita unik amarga duwe lan ngoperasikake taman dolanan njero ruangan lan taman trampolin sing misuwur! Minangka operator lan pabrikan, kita beda-beda tumrap kabeh wong sing ngidini kita menehi saran lan dhukungan khusus kanggo industri kanggo mbantu sampeyan, lan GRATIS!